• Бижута произведени в България
  • Безплатна доставка при поръчка над 75 лв.
  • Разсрочено плащане

Сертификати Молвани

Добре дошли в

Молвани лого

Сертификати Молвани

Скъпи клиенти,

Издаването на сертификат за вашите бижута е важно! Не го пренебрегвайте! Сертификата е паспорта на вашето бижу!

Сертификат за автентичност

Представете си, че отивате до магазина, купувате си храна и си тръгвате без да са ви издали фискален касов бон. По-късно отивате и си купувате кола, но не ви издават талон. Ражда ви се дете и не ви издават акт за раждане.

Същото е и когато инвестирате в бижута. Сертификата, който получавате е вашият акт за произхода и автентичността на вашата инвестиция.

Може би прави впечатление, че е използвана думата “инвестиция” вместо покупка, но истината е, че ние купуваме храна, дрехи и неща за кратка консумация. Едно бижу не е за кратка консумация, независимо дали ще го притежаваме един ден или цял живот. Бижутата са създадени за вечността!

Сертификат за автентичност.

Молвани сертификат

 

 

Оригинални удостоверения за оценяване на диаманти.

Diamond Essentials Сертификат

Сертификат Молвани

 

 

Притежавате диамант, на който не знаете стойността, или притежавате камък, за който не сте сигурни от какво естество е. Не се колебайте да ни пишете на имейл: office@molvani.eu. Ние ще се свържем с вас! 

Както знаете „Диаманта е завинаги!“. Той не губи стойността си и винаги може да бъде препродаден, стига да е в необходимата „добра форма“.  Вашия диамант не е претенциозен и не изисква много грижи и внимание. Както ние всички знаем, диаманта е най-твърдото вещество, което съществува в природата и може да бъде надраскано единствено и само от друг диамант. Но въпреки всичко, за да блести с цялата си сила и величие вашият диамант се нуждае от 2-3 много важни неща – да бъде съхраняван правилно, когато не е на вас и да бъде почистван коректно. 

За да блести диаманта ви, както и вие самите….

Молвани лого

Екипа на Молвани Ви пожелава Приятно Пазаруване!!!